Dancing on the Edge Urgent artistic dialogues with the middle east

Tags

project

Money Rules the World

De Hollanders , Adham Hafez Company

Is alles, álles, zelfs mijn liefde voor jou, een transactie?

WERELDPREMIÈRE
Zijn ook liefde, gevoelens en zelfs lichamen, tekens van uitwisseling, die gebruikt kunnen worden als betaalmiddel? En maakt dit dan deel uit van de nieuwe deeleconomie of is er sprake van toenemende commercialisering? Een theatrale talkshow over de waarde van geld en goederen in de huidige wereld. Komend uit twee totaal verschillende steden, delen de performers uit Amsterdam en Cairo het toneel voor een avondlange ontmoeting vol vragen (zonder antwoord), zang, en nog veel meer. Met als speciale gast: filosoof Karim Bennamar (The School of Life).

De Hollanders is een collectief jonge theatermakers, dat in 2011 ontstond naar aanleiding van hun gelijknamige en zeer succesvolle afstudeervoorstelling geschreven door Arnon Grunberg. Adham Hafez Company uit Egypte maakt sinds 2003 zowel eigentijdse dans- en muziekvoorstellingen als installaties.

COPRODUCTIE De Hollanders, Adham Hafez Company (with research support by HaRaKa) MET Simone van Bennekom, Mona Gamil, Lamia Gouda, Adham Hafez, Eva van Manen, Imke Smit CONCEPT gebaseerd op Vragen Zonder Antwoord  MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR Dancing on the Edge DUUR 90’ TAAL English