Dancing on the Edge Urgent artistic dialogues with the middle east

project

Open Encounter The Boat is Sinking?

The Boat is Sinking? is een open ontmoeting met artistieke interventies en debat. Onderwerp is de toenemende paradox tussen de gebruikelijke positieve connotatie van globalisering bezien vanuit het kapitalisme en de ongelijke (dagelijkse) praktijk van internationale en cross-culturele artistieke uitwisseling. Het programma bestaat uit twee delen: (1) verschillende kunstenaars, programmeurs, academici, studenten en culturele professionals geven ‘statements’ over de huidige staat van cross-culturele artistieke praktijken. Zowel binnen de internationale context als binnen de Nederlandse culturele sector. De statements kunnen provocaties, artistieke interventies/performances, persoonlijke zorgen of uitdagingen zijn; (2) een open format voor een gezamenlijk gesprek tussen deelnemers en publiek.
Moderator is Chris Keulemans.

The Boat is Sinking? is een samenwerking tussen Dancing on the Edge en Theaterwetenschappen, UvA met medewerking van Dutch Culture en de Amsterdam School of Globalisation Studies.

De toegang tot dit evenement is gratis. Registratie is nodig, omdat er een beperkt aantal plekken zijn. Registreer dus zo snel mogelijk door een e-mail te sturen naar: cross-cultural@habi-web.org